logo_adapostul_speranta
Ajută-i pe cei peste 200 de câini bătrâni din adăpost să primească îngrijirea de care au nevoie!
donatii caini adapostul speranta bucuresti

Donația ta

Câinii bătrâni reprezintă un subiect delicat pentru noi și care ne provoacă multe regrete și durere. Peste 200 de câini de la Speranța sunt seniori, are fiecare cel puțin 12 ani, unii fiind chiar mai în vârstă de 15 ani. O bună parte dintre ei și-au trăit întreaga viață în adăpost, așteptând în fiecare zi în zadar un om care să le arate ce înseamnă să fii câine de fapt.

Deși marele nostru vis rămâne ca toți să fie adoptați, realitatea ne izbește ca un ciocan în moalele capului: foarte puțini câini bătrâni își vor găsi o casă. Cei mai mulți, cei care nu vor pleca niciodată de aici, au nevoie de îngrijire specială, deoarece au boli specifice vârstei. Au nevoie să mănânce bine, au nevoie de căldură fizică și emoțională, au nevoie de medicamente pentru diversele tratamente pe care le iau.

Câinii noștri bătrâni au nevoie de tine! 

Cu ajutorul donațiilor voastre bătrâneii noștri pot avea o bătrânețe liniștită.

Donațiile voastre ajută la acoperirea costurilor pentru medicamente, hrană, încălzire și igienă corespunzătoare.

Aici, la Adăpostul Speranța ne bazăm pe donațiile de la susținătorii iubitori de animale, cum ești și tu, pentru a finanța proiectele noastre axate pe salvarea și bunăstarea câinilor.

Fii și tu Ambasadorul Speranței

Ne poți ajuta să-i îngrijim pe cei peste 200 de câini bătrâni din adăpost prin lansarea propriei campanii de strângere de fonduri.

Accesând butonul de mai jos poți strânge donații cu ajutorul comunității tale de prieteni din rețelele sociale.

doneaza pentru caini adapostul speranta

Câinii noștri seniori

Adoptă la distanță un câine senior!

Timpul nu lucrează în favoarea acestor suflete frumoase, deoarece cu fiecare săptămână sau lună cu care înaintează în vârstă șansele lor la adopție scad vertiginos. Adopțiile de câini seniori sunt extrem de rare, deși noi garantăm că majoritatea s-ar potrivi de minune într-o casă sau măcar o curte unde să-și poată trăi ultima parte a vieții, în sfârșit fericiți.

Dacă nu vă încumetați să luați acasă un câine senior, puteți să-l și adoptați de la distanță. Adopția de la distanță implică o donație lunară special pentru câinele respectiv, vizite la discreție și ținerea la curent a adoptatorului în legătură cu starea animalului.

Fundația Adăpostul Speranța a fost înființată în 1996 de Florina Tomescu și, încă de la momentul creării, a contribuit decisiv la bunăstarea animalelor din România, în special la cea a câinilor abandonați și aflați în suferință.

În noaptea de 18.04.2001, personalul Fundației Speranța, alături de echipa Vier Pfoten România, a salvat 300 de câini din adăposturile primăriei, câini care altfel ar fi căzut victime noii legi de eutanasiere. A fost vorba de un veritabil act de salvare în masă într-o perioadă teribilă atât pentru animale, cât și pentru iubitorii de animale.

Câinii de la Speranța au fost salvați din stradă sau din diferite situații-limită. Adăpostul nostru adăpostește circa 500 de câini. Dintre aceștia, 7 sunt paraplegici (beneficiază de îngrijire specială și se deplasează cu ajutorul unor cărucioare), iar circa 200 sunt seniori, adică trecuți de 12 ani. Avem mulți câini bătrâni în adăpost, însă încercăm constant să le găsim și acestora familii.

Fundația Speranța face permanent eforturi pentru a le găsi adoptatori câinilor din adăpost, oferind inclusiv posibilitatea adoptării la distanță. Fundația Speranța organizează permanent evenimente de promovare a adopțiilor și evenimente de conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie s-o avem, față de animale.

Anual, echipa Adapostului Speranța desfășoară programe de sterilizare pentru câini și pisici cu proprietar, proiect pro bono pentru cei interesați.

Adăpostul Speranța se bazează în totalitate pe donații private pentru a îngriji cei peste 500 de câini în fiecare an și pentru a finanța toate programele sale. Cheltuielile lunare pentru întreținerea adăpostului se ridică la peste 20.000 de Euro.

Pe lângă cheltuielile de întreținere, avem nevoie continuă de suport financiar pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale câinilor, oferindu-le un mediu curat, sigur și iubitor. Adăpostul a fost constant modernizat, au fost reconstruite padocurile pentru a fi mai confortabile și primitoare pentru locuitorii lor, s-au creat 4 locuri de joacă pentru câini, cele 2 clinici medicale au fost dotate cu aparatură de ultimă generație.

De asemenea, Adăpostul Speranța se implică activ în campanii de promovare a adopțiilor și de educație și conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie să o avem față de animale, pentru a preveni abandonul și actele de cruzime asupra acestora.

Pentru mai multe informații cu privire la activitatea adăpostului, accesează pagina Despre noi

Orice contribuție, indiferent de sumă, poate face o diferență în viața multor animale. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare donația lunară:

Susținerea continuă:
Donațiile lunare asigură un flux stabil de venituri pentru fundație, ceea ce permite planificarea și implementarea de acțiuni pe termen lung pentru binele câinilor.

Economie de timp și efort:
Setarea unei donații lunare este un mod eficient de a contribui fără a fi nevoie să-ți amintești să faci asta în fiecare lună.

Satisfacția personală:
Donarea regulată îți oferă sentimentul de a contribui în mod activ la o cauză importantă și de a avea un impact direct asupra vieții animalelor.

Sustenabilitatea activității:
Un flux constant de donații lunare poate ajuta adăpostul să reziste în timpuri dificile și să continue să facă o muncă valoroasă.

 

Cu ajutorul donațiilor voastre putem asigura câinilor seniori atenția și îngrijirea de care au atâta nevoie.

Prin donația ta, vei face o diferență semnificativă în viețile lor.

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța
îți mulțumim pentru orice contribuție!

Despre noi

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Contact

location-30-icon

Adăpostul Speranța, Popești Leordeni (intrarea se face de pe Splaiul Independenței)

phone-30-icon

+4 0728 899 313

email-30-icon

contact@adapostulsperanta.ro