ADOPȚIA FIZICĂ

Descoperă viitorul membru
al familiei tale

Adopția fizică este ceea ce ne dorim din suflet să li se întâmple tuturor cățeilor din adăpost. Ne considerăm misiunea de salvare încheiată doar atunci când reușim să găsim un cămin, o familie iubitoare pentru toți câinii pe care îi salvăm. Noi spunem că locul lor nu este în adăpost, aici au doar o locuință temporară, până ajung „acasă”.

Decizia de a adopta un câine implică, însă, o mare responsabilitate și noi vrem să ne asigurăm, înainte de toate, că cei care adoptă înțeleg ce presupune să aibă un câine. Sunt persoane care adoptă căței, iar atunci când cresc sau își dau seama că nu au timp sau resurse financiare pentru a-i îngriji, îi abandonează.

Deși poate fi tentantă pentru mulți ideea de a avea un patruped jucăuș prin preajmă, adopția unui cățel vine la pachet și cu multă responsabilitate. Asta pentru că un câine nu este o jucărie, este o ființă de care ne angajăm să avem grijă atunci când o luăm dintr-un adăpost pentru animale sau din alte locuri.

colaj hero banner

Vreau să adopt un câine.
Ce trebuie să fac?

Să adopți un câine din adăpost e o decizie importantă, care implică multă responsabilitate și posibil chiar multe neplăceri, în perioada de acomodare la ceea ce pentru el va fi un spațiu total nou și străin.

De aceea, este important să interacționați cât de mult puteți cu câinele preferat înainte, să vă asigurați că și el simte la fel de mult drag față de voi, dar mai ales să vă asigurați că îi veți putea oferi ce are nevoie, cu prețul renunțării la propriul confort deseori. Nimic nu frânge mai tare inima unui cățel decât să fie luat din adăpost în ceea ce crede că e noua lui casă, iar apoi să fie adus înapoi.

Prin urmare, dacă vreți să adoptați, primul pas este să contactați personalul adăpostului și să stabiliți o vizită prin intermediul formularului atașat. Dacă nu sunteți siguri de alegerea făcută, nu ezitați să cereți părerea și ajutorul personalului nostru, pentru că este foarte important ca noul vostru prieten să fie compatibil, ca personalitate și caracter, cu stilul vostru de viață.

Când ajungeți în adăpost, asigurați-vă ca aveți și un act de identitate la voi, pentru că adopțiile se fac doar în baza unui contract de adopție.

Trebuie să mai știți că noi pregătim toți cățeii noștri pentru a fi adoptați. Toți au microcip pentru a asigura o identificare corectă, au fost tratați pentru protecția împotriva paraziților atât interni, cât și externi, sunt vaccinați și sterilizați pentru a avea o viață lungă și fericită. Veți primi, pe lângă carnetul de sănătate al câinelui și sfaturi, care vor ușura procesul de integrare în familie a noului membru.

Formular de adopție

1.
Icon awesome-dog

Alege cățelul

Peste 500 de căței așteaptă
să fie adoptați

2.

Icon awesome-wpforms

Programează o vizită

Contactează-ne și stabilește
o întâlnire

3.

playing_6381352

Întâlnește cățelul ales

Interacțiunea înainte de adopție
este foarte importantă

4.

Icon awesome-home

Ia-l acasă

Ai câștigat un nou membru
al familiei

Alege cățelul pe care dorești să-l adopți

POP_7921_1280
Agripina_1280_x1280
Anisoara_1280_1280
Anton-adoptii-1_1280
Beti_12-ani_1280
Bimbo-si-Lara_1280
Blondina-adoptii_1280
Bobita_1280_x1280