EVENIMENTE

Tocăniță pentru toți Bobiță

Pentru a încuraja adopțiile responsabile organizăm lunar evenimentul „Tocăniță pentru toți Bobiță”, în care alături de vedete din sport, teatru, lumea filmului sau persoane publice din viața mondenă gătim o masă caldă pentru cei peste 500 de căței din adăpost.

Evenimentul este nu doar despre oferirea unei mese calde prietenilor patrupezi, ci totodată un program de responsabilizare și conștientizare privind adopțiile responsabile.

Group 438

Prin seria “Tocăniţă pentru toţi Bobiţă”, care a fost lansată într-o zi de 14 februarie 2023, ne propunem să aducem oamenii mai aproape de animale și să contribuim la dezvoltarea unei societăți pet-friendly, în care câinii sunt tratați ca membri ai săi.

Evenimentele sunt deschise publicului larg și au loc, de regulă, o dată pe lună. În cadrul lor invitații speciali ai adăpostului gătesc alături de voluntarii noștri, membrii echipei Speranța și alături de toți iubitorii de animale, donatori sau pur și simplu vizitatori care ne trec pragul. Pe lângă pregătirea unei mese gustoase, participanții interacționează cu câinii, le oferă afecțiune, le pot aduce jucării, pentru a le face ziua mai frumoasă.

De asemenea, cei prezenți pot promova adopțiile pe conturile lor din social media, pot susține activitatea noastră, pot adopta un prieten pe viață, iar dacă nu sunt pregătiți să-l ia acasă îi pot fi alături printr-o adopție de la distanță și se pot înscrie în activitățile noastre de voluntariat.

Până acum, invitații speciali ai Tocănițelor au fost: MM Stoica, legende ale sportului românesc, precum Marian Drăgulescu, Helmuth Duckadam și Ana-Maria Brânză, dar și actriţa Carmen Tănase, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrțână, Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”, Titi Aur, clubul Moto Soul Sisters sau Virgil Ianțu.

Află mai multe despre acest eveniment

2024

2023

dogs

Ne-am angajat în misiunea de a oferi adăpost, hrană și îngrijire câinilor fără stăpân. Cu ajutorul tău,
putem face minuni! Donează acum pentru Adăpostul Speranța și schimbă destine!

Ne-am angajat în misiunea de a oferi adăpost, hrană și îngrijire câinilor fără stăpân. Cu ajutorul tău, putem face minuni! Donează acum pentru Adăpostul Speranța și schimbă destine!

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța
îți mulțumim pentru orice contribuție!

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța îți mulțumim pentru orice contribuție!