ADOPȚIA LA DISTANȚĂ

Alege să faci bine de departe

Nu ai timpul, programul și spațiul necesare pentru a avea un câine, dar vrei totuși să faci o faptă bună? Ce-ai zice de un câine care formal e al tău, dar de care nu trebuie să te ocupi deloc? La Adăpostul Speranța beneficiezi și de opțiunea de adopție la distanță. Dacă nu poți să ai un câine lângă tine, poți să ai unul în suflet, pe care să-l consideri al tău.

Deși situația nu e ideală, deoarece câinele respectiv ar rămâne în adăpost, o donație lunară făcută pentru un câine reprezintă un ajutor extrem de important atât pentru acel câine, cât și pentru ceilalți și pentru noi toți, oamenii de la Speranța.

colaj hero banner

Cum să adopți de la distanță

Tu alegi câinele, tu decizi suma și perioada. Politica noastră este să vă lăsăm vouă libertatea de a decide atât perioada de adopție la distanță, cât și suma pe care o veți dona regulat pentru sprijinirea câinelui vostru preferat.

Nu vrem să vă simțiți constrânși, pentru că știm că presiunea și constrângerile nu fac bine în iubire, iar noi am vrea să vă oferim exact asta: o poveste de dragoste, fie ea și una de la distanță. Puteți construi o legătură specială, vizitând câinele adoptat în timpul programului de lucru cu publicul al adăpostului. Și, evident, în cazul în care vă veți hotărî să faceți marele pas de a-l lua la un moment dat acasă, veți avea prioritate în adoptarea câinelui respectiv.

Alege cățelul

Alege cățelul pe care-l dorești și completează datele din câmpurile de mai jos pentru a trimite solicitarea de adopție. Vei primi apoi prin e-mail formularul de adopție semnat și completat de noi.

Susține adopția printr-o plată lunară

Efectuează prima plată lunară a donației prin modalitatea aleasă de tine. Pentru plata în cont, include mențiunea << donație lunară „numele câinelui”>>.

Ai acum un nou membru al familiei

Asta este tot, ești acum, oficial, adoptator la distanță al cățelului ales de tine.

Formular de adopție

Alege cățelul pe care dorești să-l adopți de la distanță

POP_7921_1280
Agripina_1280_x1280
Anisoara_1280_1280
Anton-adoptii-1_1280
Beti_12-ani_1280
Bimbo-si-Lara_1280
Blondina-adoptii_1280
Bobita_1280_x1280