Susține Programul Mesagerii Speranței și schimbă destinul cățeilor abandonați!

Donația ta

Mesagerii Speranței - un proiect de succes

Numărul mare de adopții pe care l-am înregistrat în ultimul timp nu ar fi fost posibil fără programul Mesagerii Speranței. Cei mai mulți căței care ajung la noi au fost agresați sau supuși cruzimii oamenilor și din acest motiv sunt traumatizați și manifestă anxietate. Cei care au beneficiat de sesiuni de desensibilizare au fost complet reabilitați, unii dintre ei adoptați și adaptați perfect vieții de familie.

Pentru a putea continua acest program și pentru a avea posibilitatea de a include cât mai mulți căței în program, avem nevoie, desigur, de susținere financiară din partea voastră. Fiecare contribuție ne apropie mai mult de obiectivul nostru de a găsi pentru fiecare cățel din adăpost o familie iubitoare.

Programul Mesagerii Speranței poate continua doar cu ajutorul tău!
Donează acum!

POP_7384_1280

DE LA TRAUMĂ LA ÎNCREDERE

"Mesagerii Speranței" nu este un moft, ci o necesitate!

Așa cum știți deja, noi considerăm că ne-am îndeplinit cu adevărat misiunea atunci când cățeii care ajung la noi sunt adoptați și își găsesc un cămin stabil. Pentru ca acest lucru să fie posibil, cei mai mulți dintre ei trebuie să treacă printr-un program de dresaj specializat. O casă, o plimbare pe trotuarele orașului sau o joacă în parc – toate acestea pot reprezenta momente foarte dificile pentru niște căței care au petrecut luni sau chiar ani în rutina simplă și repetitivă a unui adăpost.

Astfel a luat naștere programul numit de noi Mesagerii Speranței, un proiect care a început mai degrabă ca un experiment, dar s-a transformat într-una dintre cele mai importante activități ale organizației noastre. Mesagerii Speranței este un program în care o echipă de dresori și specialiști în comportament canin lucrează cu câinii din Adăpostul Speranța pentru a-i face mai adoptabili și mai adaptabili la o viitoare casă și o familie a lor.

Fii și tu
Mesagerul Speranței

Poți susține programul Mesagerii Speranței prin lansarea propriei campanii de strângere de fonduri.

Urmărește video alăturat și apoi accesează butonul de mai jos pentru a începe să strângi donații cu ajutorul comunității tale de prieteni din rețelele sociale.

Fundația Adăpostul Speranța a fost înființată în 1996 de Florina Tomescu și, încă de la momentul creării, a contribuit decisiv la bunăstarea animalelor din România, în special la cea a câinilor abandonați și aflați în suferință.

În noaptea de 18.04.2001, personalul Fundației Speranța, alături de echipa Vier Pfoten România, a salvat 300 de câini din adăposturile primăriei, câini care altfel ar fi căzut victime noii legi de eutanasiere. A fost vorba de un veritabil act de salvare în masă într-o perioadă teribilă atât pentru animale, cât și pentru iubitorii de animale.

Câinii de la Speranța au fost salvați din stradă sau din diferite situații-limită. Adăpostul nostru adăpostește circa 500 de câini. Dintre aceștia, 7 sunt paraplegici (beneficiază de îngrijire specială și se deplasează cu ajutorul unor cărucioare), iar circa 200 sunt seniori, adică trecuți de 12 ani. Avem mulți câini bătrâni în adăpost, însă încercăm constant să le găsim și acestora familii.

Fundația Speranța face eforturi pentru a le găsi adoptatori câinilor din adăpost, oferind inclusiv posibilitatea adoptării la distanță. Fundația Speranța organizează permanent evenimente de promovare a adopțiilor și de conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie să o purtăm față de animale.

Anual, echipa Adapostului Speranța desfășoară programe de sterilizare pentru câini și pisici cu proprietar, proiect pro bono pentru cei interesați.

Adăpostul Speranța se bazează în totalitate pe donații private pentru a îngriji cei peste 500 de câini în fiecare an și pentru a finanța toate programele sale. Cheltuielile lunare pentru întreținerea adăpostului se ridică la peste 20.000 de Euro.

Pe lângă cheltuielile de întreținere, avem nevoie continuă de suport financiar pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale câinilor, oferindu-le un mediu curat, sigur și iubitor. Adăpostul a fost constant modernizat, au fost reconstruite padocurile pentru a fi mai confortabile și primitoare pentru locuitorii lor, s-au creat 4 locuri de joacă pentru câini, cele 2 clinici medicale au fost dotate cu aparatură de ultimă generație.

De asemenea, Adăpostul Speranța se implică activ în campanii de promovare a adopțiilor și de educație și conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie să o avem față de animale, pentru a preveni abandonul și actele de cruzime asupra acestora.

Pentru mai multe informații cu privire la activitatea adăpostului, accesează pagina Despre noi

Orice contribuție, indiferent de sumă, poate face o diferență în viața multor animale. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare donația lunară:

Susținerea continuă:
Donațiile lunare asigură un flux stabil de venituri pentru fundație, ceea ce permite planificarea și implementarea de acțiuni pe termen lung pentru binele câinilor.

Economie de timp și efort:
Setarea unei donații lunare este un mod eficient de a contribui fără a fi nevoie să-ți amintești să faci asta în fiecare lună.

Satisfacția personală:
Donarea regulată îți oferă sentimentul de a contribui în mod activ la o cauză importantă și de a avea un impact direct asupra vieții animalelor.

Sustenabilitatea activității:
Un flux constant de donații lunare poate ajuta adăpostul să reziste în timpuri dificile și să continue să facă o muncă valoroasă.

dogs

Cu ajutorul tău putem salva și aduce mai aproape de un cămin iubitor cât mai mulți căței.

Donează acum pentru Adăpostul Speranța și schimbă destine!

Cu ajutorul tău putem salva și aduce mai aproape de un cămin iubitor cât mai mulți căței.

Donează acum pentru Adăpostul Speranța și schimbă destine!

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța
îți mulțumim pentru orice contribuție!

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța îți mulțumim pentru orice contribuție!