De Sărbători, dăruiește speranță celor peste 500 de câini din Adăpost

Donația ta

Peste 500 de câini au fost salvați și sunt îngrijiți în prezent în Adăpostul Speranța. Ei au nevoie de adăpost, hrană, îngrijire medicală și o șansă pentru un viitor mai bun, o familie iubitoare care să le asigure un cămin stabil.

Ca în fiecare an, sezonul de iarnă este cel mai dificil pentru noi și cățeii din adăpost. Odată cu venirea frigului cheltuielile deja mari ajung să fie enorme. Pentru a trece cu bine peste iarnă cățeii au nevoie de paie în cotețe să se poată încălzi. Aceste paie se schimbă o dată la 2 zile. Pe lângă costurile lor, ne confruntăm și cu greutăți în a le procura, deoarece sunt foarte greu de găsit.

Peste 200 din câinii din adăpost sunt bătrâni, având peste 12 ani, unii chiar peste 15 ani. Pentru ei sezonul de iarnă este și mai dificil pentru că suportă mai greu frigul și au nevoie de tratamente și îngrijiri speciale.

Câinii salvați de noi au nevoie urgent de voi.

Doar cu ajutorul vostru putem trece cu bine sezonul de iarnă.

Donațiile voastre ajută la acoperirea costurilor pentru hrană, încălzire, medicamente și igienă corespunzătoare.

Sărbătorile înseamnă dăruire. Vă rugăm, așadar, ca și de aceste sărbători să nu uitați de câinii din adăpostul nostru care au acum nevoie de voi mai mult ca oricând.

Dăruiește sărbătoare, salvează vieți!

Orice donație face o diferență imensă
în viața câinilor fără stăpân

Doar datorită donațiilor voastre putem să ne continuăm misiunea
de a salva viețile câinilor aflați în suferință.

20 de lei

Costul pentru cumpărarea unei jucării pentru un cățel

60 de lei

Costul unui vet-check lunar pentru un cățel

375 de lei

Costul lunar pentru îngrijirea unui câine în adăpost

2.000 de lei
Costul pentru întreținerea lunară a unui întreg padoc
(5-7 căței)

Alte variante de donație

Donează prin SMS

Trimite cuvântul SPER 

la 8845  pentru 2 EUR lunar. 

Redirecționează din impozit

Poți redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit către fundaţia noastră sau 20% din impozitul pe venit al microîntreprinderilor.

Ca persoană fizică, poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit. Completează online formularul 230 cu datele Fundației Speranța și ajută-ne să-i ajutăm.

Dacă vrei să completezi manual formularul 230, descarcă-l de aici.

Ca persoană juridică, poți redirecționa 20% din impozitul pe venit al companiei. Generează automat un contract de sponsorizare mai jos.

Donează în cont

Conturile Asociației sunt:

Cont in LEI: RO47 RNCB 0289 1215 4485 0001
Cont in EURO: RO20 RNCB 0289 1215 4485 0002
Cont in USD: RO90 RNCB 0289 1215 4485 0003

Cod SWIFT: RNCB RO BU C.I.C 12154485
Conturile sunt deschise la Banca Comercială Română – sucursala Lujerului

Fundația Adăpostul Speranța a fost înființată în 1996 de Florina Tomescu și, încă de la momentul creării, a contribuit decisiv la bunăstarea animalelor din România, în special la cea a câinilor abandonați și aflați în suferință.

În noaptea de 18.04.2001, personalul Fundației Speranța, alături de echipa Vier Pfoten România, a salvat 300 de câini din adăposturile primăriei, câini care altfel ar fi căzut victime noii legi de eutanasiere. A fost vorba de un veritabil act de salvare în masă într-o perioadă teribilă atât pentru animale, cât și pentru iubitorii de animale.

Câinii de la Speranța au fost salvați din stradă sau din diferite situații-limită. Adăpostul nostru adăpostește circa 500 de câini. Dintre aceștia, 7 sunt paraplegici (beneficiază de îngrijire specială și se deplasează cu ajutorul unor cărucioare), iar circa 200 sunt seniori, adică trecuți de 12 ani. Avem mulți câini bătrâni în adăpost, însă încercăm constant să le găsim și acestora familii.

Fundația Speranța face permanent eforturi pentru a le găsi adoptatori câinilor din adăpost, oferind inclusiv posibilitatea adoptării la distanță. Fundația Speranța organizează permanent evenimente de promovare a adopțiilor și evenimente de conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie s-o avem, față de animale.

Anual, echipa Adapostului Speranța desfășoară programe de sterilizare pentru câini și pisici cu proprietar, proiect pro bono pentru cei interesați.

Adăpostul Speranța se bazează în totalitate pe donații private pentru a îngriji cei peste 500 de câini în fiecare an și pentru a finanța toate programele sale. Cheltuielile lunare pentru întreținerea adăpostului se ridică la peste 20.000 de Euro.

Pe lângă cheltuielile de întreținere, avem nevoie continuă de suport financiar pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale câinilor, oferindu-le un mediu curat, sigur și iubitor. Adăpostul a fost constant modernizat, au fost reconstruite padocurile pentru a fi mai confortabile și primitoare pentru locuitorii lor, s-au creat 4 locuri de joacă pentru câini, cele 2 clinici medicale au fost dotate cu aparatură de ultimă generație.

De asemenea, Adăpostul Speranța se implică activ în campanii de promovare a adopțiilor și de educație și conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie să o avem față de animale, pentru a preveni abandonul și actele de cruzime asupra acestora.

Pentru mai multe informații cu privire la activitatea adăpostului, accesează pagina Despre noi

Orice contribuție, indiferent de sumă, poate face o diferență în viața multor animale. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare donația lunară:

Susținerea continuă:
Donațiile lunare asigură un flux stabil de venituri pentru fundație, ceea ce permite planificarea și implementarea de acțiuni pe termen lung pentru binele câinilor.

Economie de timp și efort:
Setarea unei donații lunare este un mod eficient de a contribui fără a fi nevoie să-ți amintești să faci asta în fiecare lună.

Satisfacția personală:
Donarea regulată îți oferă sentimentul de a contribui în mod activ la o cauză importantă și de a avea un impact direct asupra vieții animalelor.

Sustenabilitatea activității:
Un flux constant de donații lunare poate ajuta adăpostul să reziste în timpuri dificile și să continue să facă o muncă valoroasă.

 

Ne-am angajat în misiunea de a oferi adăpost, hrană și îngrijire câinilor fără stăpân. Cu ajutorul tău, putem face minuni! Donează acum pentru Adăpostul Speranța și schimbă destine!

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța
îți mulțumim pentru orice contribuție!

Despre noi

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Contact

location-30-icon

Adăpostul Speranța, Popești Leordeni (intrarea se face de pe Splaiul Independenței)

phone-30-icon

+4 0728 899 313

email-30-icon

contact@adapostulsperanta.ro