Donația ta

Dă-le o șansă! Susține misiunea noastră de salvare a câinilor abandonați!

misiune

Peste 500 de câini au fost salvați și sunt îngrijiți în prezent în Adăpostul Speranța. Ei au nevoie de adăpost, hrană, îngrijire medicală și o șansă pentru un viitor mai bun, o familie iubitoare care să le asigure un cămin stabil.

Depunem toate eforturile ca trecerea câinilor pe la Speranța, oricât de scurtă, să fie una plăcută și apoi facem tot ce ne stă în putință să le găsim o familie adoptatoare.

Adăpostul nostru se modernizează constant și, în măsura fondurilor disponibile, facem tot posibilul să îmbunătățim zi de zi standardul de viață pentru prietenii noștri. Le oferim cât de multă iubire, grijă și dedicare suntem capabili, având în vedere că ei sunt câteva sute și noi doar o mână de oameni.

MISIUNEA ADĂPOSTULUI SPERANȚA

De pe stradă, în casă

Activitatea adăpostului este susținută doar prin donațiile iubitorilor de animale care înțeleg și sprijină proiectele noastre axate pe salvarea câinilor, îngrijirea lor și găsirea unui cămin permanent pentru ei.

strada

Salvăm câini fără stăpân
sau în suferință

adapost

În adăpost le oferim
îngrijire și tratament

adoptie (1)

Căutăm familii care să le
ofere un cămin stabil

Alte variante de donație

Donează prin SMS

Trimite cuvântul SPER
la 8845 pentru 2 EUR lunar.

Donează în cont

Donează prin transfer bancar direct în conturile Adăpostului Speranța.

Donează prin Revolut

Donează către Adăpostul Speranța prin Revolut, urmând pașii descriși.

Donează prin PayPalRedirecționează 3.5%

Poți redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit. Completează online formularul 230.

Redirecționează 20%

Ca persoană juridică, poți redirecționa 20% din impozitul pe venit al companiei. Generează un contract de sponsorizare.

Fii și tu
Ambasadorul Speranței

Acum poți crea propria ta campanie de strângere de fonduri pentru a ne ajuta să-i îngrijim pe cei peste 500 de câini din adăpost.

Urmărește video alăturat și apoi accesează butonul de mai jos pentru a începe să strângi donații cu ajutorul comunității tale de prieteni din rețelele sociale.

Fundația Adăpostul Speranța a fost înființată în 1996 de Florina Tomescu și, încă de la momentul creării, a contribuit decisiv la bunăstarea animalelor din România, în special la cea a câinilor abandonați și aflați în suferință.

În noaptea de 18.04.2001, personalul Fundației Speranța, alături de echipa Vier Pfoten România, a salvat 300 de câini din adăposturile primăriei, câini care altfel ar fi căzut victime noii legi de eutanasiere. A fost vorba de un veritabil act de salvare în masă într-o perioadă teribilă atât pentru animale, cât și pentru iubitorii de animale.

Câinii de la Speranța au fost salvați din stradă sau din diferite situații-limită. Adăpostul nostru adăpostește circa 500 de câini. Dintre aceștia, 7 sunt paraplegici (beneficiază de îngrijire specială și se deplasează cu ajutorul unor cărucioare), iar circa 200 sunt seniori, adică trecuți de 12 ani. Avem mulți câini bătrâni în adăpost, însă încercăm constant să le găsim și acestora familii.

Fundația Speranța face eforturi pentru a le găsi adoptatori câinilor din adăpost, oferind inclusiv posibilitatea adoptării la distanță. Fundația Speranța organizează permanent evenimente de promovare a adopțiilor și de conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie să o purtăm față de animale.

Anual, echipa Adapostului Speranța desfășoară programe de sterilizare pentru câini și pisici cu proprietar, proiect pro bono pentru cei interesați.

Adăpostul Speranța se bazează în totalitate pe donații private pentru a îngriji cei peste 500 de câini în fiecare an și pentru a finanța toate programele sale. Cheltuielile lunare pentru întreținerea adăpostului se ridică la peste 20.000 de Euro.

Pe lângă cheltuielile de întreținere, avem nevoie continuă de suport financiar pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale câinilor, oferindu-le un mediu curat, sigur și iubitor. Adăpostul a fost constant modernizat, au fost reconstruite padocurile pentru a fi mai confortabile și primitoare pentru locuitorii lor, s-au creat 4 locuri de joacă pentru câini, cele 2 clinici medicale au fost dotate cu aparatură de ultimă generație.

De asemenea, Adăpostul Speranța se implică activ în campanii de promovare a adopțiilor și de educație și conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie să o avem față de animale, pentru a preveni abandonul și actele de cruzime asupra acestora.

Pentru mai multe informații cu privire la activitatea adăpostului, accesează pagina Despre noi

Orice contribuție, indiferent de sumă, poate face o diferență în viața multor animale. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare donația lunară:

Susținerea continuă:
Donațiile lunare asigură un flux stabil de venituri pentru fundație, ceea ce permite planificarea și implementarea de acțiuni pe termen lung pentru binele câinilor.

Economie de timp și efort:
Setarea unei donații lunare este un mod eficient de a contribui fără a fi nevoie să-ți amintești să faci asta în fiecare lună.

Satisfacția personală:
Donarea regulată îți oferă sentimentul de a contribui în mod activ la o cauză importantă și de a avea un impact direct asupra vieții animalelor.

Sustenabilitatea activității:
Un flux constant de donații lunare poate ajuta adăpostul să reziste în timpuri dificile și să continue să facă o muncă valoroasă.

dogs

Ne-am angajat în misiunea de a oferi adăpost, hrană și îngrijire câinilor fără stăpân. Cu ajutorul tău,
putem face minuni! Donează acum pentru Adăpostul Speranța și schimbă destine!

 
Ne-am angajat în misiunea de a oferi adăpost, hrană și îngrijire câinilor fără stăpân. Cu ajutorul tău, putem face minuni! Donează acum pentru Adăpostul Speranța și schimbă destine!

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța
îți mulțumim pentru orice contribuție!

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța îți mulțumim pentru orice contribuție!

Conturile Asociației sunt:

Cont LEI: RO47RNCB0289121544850001
Cont EURO: RO20RNCB0289121544850002
Cont USD: RO90RNCB0289121544850003

Cod SWIFT: RNCB RO BU C.I.C 12154485
Conturile sunt deschise la Banca Comercială Română – sucursala Lujerului 

Telefon: 0722 322 417

sau

Selectați opțiunea – New Transfer to Bank recipient

Account details

Selectați opțiunea – Business

Adăugați informațiile:
IBAN: RO47RNCB0289121544850001
Companie: Fundația Adăpostul Speranța
E-mail: contact@adapostulsperanta.ro
Adresa: Strada Nicolae Iorga 84, 077040 Chiajna, Ilfov