Ajută-ne să-i dăm lui Mărțișor
o nouă șansă pentru o viață mai bună

Donația ta

POVESTEA LUI MĂRȚIȘOR

Mărțișor este un golden retriever care a ajuns la noi pe când avea doar 2 luni. Din păcate pentru el, nu i-a fost deloc ușor. L-am promovat pentru adopție inclusiv la meciurile din Superligă. Fotbaliștii de la FCSB au fost foarte drăguți cu el. Și până la urmă o doamnă chiar a venit să-l ia acasă.

Nu a fost însă un om bun pentru el. L-a legat, l-a chinuit și l-a adus înapoi după un an, traumatizat. Mărțișor era foarte speriat. Dintr-un cățel care adora orice interacțiune cu oamenii, a ajuns să se ferească de toată lumea. Ne doare să-l vedem așa…

Drumul către recuperare al lui Mărțișor a început, însă are nevoie de tot ajutorul pe care i-l puteți oferi. Fă o donație la Adăpostul Speranța, în contul lui Mărțișor. Susținerea ta ne poate ajuta să ne intensificăm eforturile de dresaj cu blândețe și afecțiune. Datorită ție, Mărțișor poate redeveni câinele care era.

Fundația Adăpostul Speranța a fost înființată în 1996 de Florina Tomescu și, încă de la momentul creării, a contribuit decisiv la bunăstarea animalelor din România, în special la cea a câinilor abandonați și aflați în suferință.

În noaptea de 18.04.2001, personalul Fundației Speranța, alături de echipa Vier Pfoten România, a salvat 300 de câini din adăposturile primăriei, câini care altfel ar fi căzut victime noii legi de eutanasiere. A fost vorba de un veritabil act de salvare în masă într-o perioadă teribilă atât pentru animale, cât și pentru iubitorii de animale.

Câinii de la Speranța au fost salvați din stradă sau din diferite situații-limită. Adăpostul nostru adăpostește circa 500 de câini. Dintre aceștia, 7 sunt paraplegici (beneficiază de îngrijire specială și se deplasează cu ajutorul unor cărucioare), iar circa 200 sunt seniori, adică trecuți de 12 ani. Avem mulți câini bătrâni în adăpost, însă încercăm constant să le găsim și acestora familii.

Fundația Speranța face eforturi pentru a le găsi adoptatori câinilor din adăpost, oferind inclusiv posibilitatea adoptării la distanță. Fundația Speranța organizează permanent evenimente de promovare a adopțiilor și de conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie să o purtăm față de animale.

Anual, echipa Adapostului Speranța desfășoară programe de sterilizare pentru câini și pisici cu proprietar, proiect pro bono pentru cei interesați.

Adăpostul Speranța se bazează în totalitate pe donații private pentru a îngriji cei peste 500 de câini în fiecare an și pentru a finanța toate programele sale. Cheltuielile lunare pentru întreținerea adăpostului se ridică la peste 20.000 de Euro.

Pe lângă cheltuielile de întreținere, avem nevoie continuă de suport financiar pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale câinilor, oferindu-le un mediu curat, sigur și iubitor. Adăpostul a fost constant modernizat, au fost reconstruite padocurile pentru a fi mai confortabile și primitoare pentru locuitorii lor, s-au creat 4 locuri de joacă pentru câini, cele 2 clinici medicale au fost dotate cu aparatură de ultimă generație.

De asemenea, Adăpostul Speranța se implică activ în campanii de promovare a adopțiilor și de educație și conștientizare a responsabilității pe care cu toții trebuie să o avem față de animale, pentru a preveni abandonul și actele de cruzime asupra acestora.

Pentru mai multe informații cu privire la activitatea adăpostului, accesează pagina Despre noi

Orice contribuție, indiferent de sumă, poate face o diferență în viața multor animale. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare donația lunară:

Susținerea continuă:
Donațiile lunare asigură un flux stabil de venituri pentru fundație, ceea ce permite planificarea și implementarea de acțiuni pe termen lung pentru binele câinilor.

Economie de timp și efort:
Setarea unei donații lunare este un mod eficient de a contribui fără a fi nevoie să-ți amintești să faci asta în fiecare lună.

Satisfacția personală:
Donarea regulată îți oferă sentimentul de a contribui în mod activ la o cauză importantă și de a avea un impact direct asupra vieții animalelor.

Sustenabilitatea activității:
Un flux constant de donații lunare poate ajuta adăpostul să reziste în timpuri dificile și să continue să facă o muncă valoroasă.

Mărțișor nu este o excepție. El este doar unul dintre câinii cu povești impresionante din adăpostul nostru.

Sute de câini cu povești asemănătoare sunt îngrijiți zilnic și depind de susținerea voastră.

Mărțișor nu este o excepție. El este doar unul dintre câinii cu povești impresionante din adăpostul nostru.

Sute de câini cu povești asemănătoare sunt îngrijiți zilnic și depind de susținerea voastră.

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța
îți mulțumim pentru orice contribuție!

În numele animalelor de la Adăpostul Speranța îți mulțumim pentru orice contribuție!