Povestea lui Negrilă

negrila medalion
salvare (2)

SALVAREA

Negrilă ajunge la noi cu șanse de supraviețuire sub 1%

Negrilă este unul dintre eroii adăpostului nostru. A fost adus la noi de niște prieteni acum nici nu mai știm câți ani, într-o stare foarte, foarte gravă, călcat de tren. Șansele lui de supraviețuire erau de sub 1%. Însă, destinul a vrut altceva pentru Negrilă, așa că, astăzi este nu doar în viață, dar și unul dintre cei mai veseli, prietenoși și sociabili câini pe care i-am cunoscut.

negrila-salvare
vindecare

VINDECAREA

negrila-vindecare

Negrilă sau Câinele Puzzle

Lui Negrilă îi mai spuneam câinele-puzzle, pentru că a trecut, săracul, prin patru operații complicate, în care ne-am simțit de parcă l-am fi refăcut la loc, din bucățele. Toate bucățelele însă s-au potrivit și chiar au prins drag una de cealaltă, pentru că astăzi Negrilă e deja o bucată mare și, mai nou, fericită, de iubire. Ne-am bătut pentru viața lui cu tenacitate și multă dăruire, crezând până la capăt în șansa aceea mică de supraviețuire.

După operații, au urmat ședințe lungi de kinetoterapie în care, cu multă muncă și cu mult ajutor, puțin câte puțin, Negrilă a început să se ridice și a învățat să meargă din nou.

Astăzi poate merge din nou, doar că are un mers puțin mai ciudat. Își aruncă picioarele în toate direcțiile atunci când pășește, cam ca dansul lui Elaine din Seinfeld, dacă cunoașteți. Nu este chiar cel mai grațios câine, dar este unic, afectuos și nemaipomenit de haios.

adoptia

ADOPȚIA

După 8 ani de viață în adăpost, Negrilă a ajuns acasă

Vreo 7-8 ani. Atât a durat așteptarea lui Negrilă, între momentul în care a fost lovit de un tren lângă Șelimbăr și cel în care a fost adoptat, miraculos aproape, de o familie minunată din Olanda.

După cum vedeți, Negrilă are deja un prieten nou, teoretic cățel, dar despre care momentan nu pare chiar sigur dacă e sau nu o jucărie. Curând se va prinde, sperăm noi, că e parte din familie și că nu e nimic de joacă cu iubirea adevărată. Țineți-i pumnii strânși în suflete lui Negrilă!

dogs

Negrilă este una dintre poveștile noastre de succes, care ne motivează să ne continuăm misiunea. Doar cu ajutorul vostru, însă, putem scrie și altele, la fel de miraculoase.

Vă mulțumim pentru orice contribuție!